nekretnine1.pro - najbolji program za nekretnine!
Kako dodati besplatni oglas?

TRSAT, stan od 45.10 m2 u ekskluzivnoj novogradnji

Oglašivač: SMART INVEST IMMOBILIEN (Pregled svih oglasa ovog oglašivača)

Tel: +385/ 51 276 571 Mob: 0800 9451 Fax: +385/ 51 276 571
Molimo, recite da ste ovaj oglas vidjeli na oglasnikuNekretnine-Rijeka.com - najveæa ponuda nekretnina | Rijeka, Kvarner, Gorski kotar, Lika

ID OGLASA: 330383
Kategorija: Stanovi
Vrsta oglasa: Prodaja
Regija: Rijeka širi centar
Mjesto ili naselje: Trsat
Katnost: 5
Cijena: 80.000 € ~ 600.000 Kn
Energetski razred: A
Novogradnja
 • da

Broj soba: 2
Broj kupaonica: 1
Površina (m2): 45,1
Karakteristike
 • Prilika


Opis nekretnine: Stan s001 površine 45.10 m2 koji se nalazi u visokom prizemlju, a sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, spavaće sobe, hodnika i kupaonice te balkona.

Višestambeno-poslovna građevina je V tlocrtnog oblika koji omogućava kvalitetne vizure i osunčanje stanova. Katnost objekta je suteren, prizemlje i pet katova. Objekt je višestambeno-poslovna građevina s 45 stanova i 2 poslovna prostora.
U suterenskoj etaži nalaze se parkirna mjesta. Ulaz u suterensku etažu osiguran je rampom na daljinsko upravljanje. Suterenska etaža je prirodno osvijetljena i ventilirana.
Unutarnje zatvoreno parkirno mjesto označeno je bijelom linijom na podu. Suterenska etaža je s ostalim etažama povezana stubištem i osobnim dizalima.
Prizemna etaža i katovi su namijenjeni za potrebe stanovanja, dok su u prizemlju s ulične strane 2 poslovna prostora.
Glavni ulaz u građevinu je osiguran s pločnika koji ima direktan pristup s glavne ulice.
Vertikalna komunikacija je omogućena pomoću dva osobna dizala, od kojih je jedno panoramsko, i dva dvokraka stubišta s prirodnim osvjetljenjem.

Građevina je temeljena na temeljnoj ploči i izgrađena sistemom armirano-betonskih nosivih zidova i međukatnih ploča.
Fasadni zidovi su izvedeni iz blok-opeke i armiranog betona. Fasada se izvodi premium hidrofobnim ETICS sustavom Lotusan, proizvođača STO te kao ventilirana fasada s toplinskom izolacijom od mineralne vune i završnom obradom fasadnim TRESPA pločama.
Pregradni zidovi unutar stanova izvedeni su iz šuplje opeke debljine 10 cm, obostrano žbukane.
Krovna konstrukcija predviđena je kao ravan neprohodan krov.

Ulazne stijene glavnog i sporednog ulaza, te poslovnih prostora izvode se aluminijskim profilima s prekinutim toplinskim mostom.
Svi fasadni otvori stanova zatvaraju se vanjskom PVC stolarijom ostakljenom troslojnim IZO staklom punjeno plemenitim plinom argonom. Unutarnje staklo je LOW-E koje bitno smanjuje U-vrijednost stakla blokirajući prolaz infracrvenih zraka, a propušta sunčevu svjetlost. Zaštita od sunca predviđena je aluminijskim plaštom rolete s toplinski izoliranom kutijom za rolete.
Vratna krila unutarnjih vrata i dovratnik su završno lakirani visokokvalitetnim poliuretanskim lakom u bijeloj boji. Spoj dovratnika je ravan, a vratno krilo je u ravnini s lajsnom. Sva vrata su opremljena visokokvalitenim bravama s pripadajućim kvakama i štitnicima. Brava je magnetna.
Unutarnja vrata u stanu izvesti će se s nadsvjetlom ostakljenim satinato staklom debljine 4 mm. Svijetla visina vratnog krila je 210 cm.
Ulazna vrata u stan su protudimna-protuprovalna, jednokrilna zaokretna vrata. Visina krila 208 cm. Završna izvedba vanjske i unutarnje obloge vrata je od hrast iverala.
Podovi kupaonica, WC-a i kuhinja se oblažu keramičkim pločicama I klase.
Zidovi kupaonica i WC-a oblažu se keramičkim pločicama I klase od poda do stropa. Zid kuhinje oblaže se keramičkim pločicama I klase, u boji po izboru projektanta između donjih i gornjih kuhinjskih elemenata, na visini 80 cm od poda do visine 140 cm od poda.
Podovi loggia oblažu se visokokvalitetnim pločicama I klase za oblaganje vanjskih prostora.
Podovi ostalih prostorija u stanu izvode se iz hrastovog troslojnog gotovog parketa ekstra I klase, debljine 14 mm. Parket je završno tvornički lakiran visokokvalitetnim lakom.
Zidovi stanova obrađuju se gips-vapnenom žbukom. Stropovi i armirano betonski zidovi se gletaju i izravnavaju. Svi zidovi i stropovi završno se bojaju poludisperzivnim bojama u bijeloj boji.
Podovi svih zajedničkih komunikacija oblažu se visokokvalitetnim protukliznim keramičkim pločicama I klase.
Pod garaže biti će završno obrađen epoksidnim premazom.
Projektirani energetski razred objekta je A.

Građevina će biti priključena na vodoopskrbnu infrastrukturu, odvodnju, elektro-distributivnu mrežu, DTK mrežu i gradski plinovod.
Stanovi su klimatizirani klima uređajem s jednom unutarnjom jedinicom koja je smještena u dnevnom boravku. Vanjske klima jedinice su smještene na loggiama stanova.
Grijanje i priprema tople vode je predviđeno kao plinsko etažno grijanje kondenzacijskim kombi bojlerima tipa „Vaillant“ upravljanim preko sobnog termostata. Grijanje stanova od prvog do petog kata je podno, sistem Rehau. Grijanje stanova u prizemlju je klasično radijatorsko.
Plinomjeri se nalaze na zajedničkim hodnicima ispred ulaza u stanove. Instalacija mjerenog dijela plina izvodi se do kombi plinskog bojlera i mjesta u kuhinji predviđenog za štednjak. Razvod tople vode izvodi se do kupaonica i kuhinje.
Svaki stan ima svoj glavni i rezervni dimnjak.
Ventilacija je osigurana putem fasadnih otvora, a za centralno smještene prostorije (kupaonice, wc, kuhinje i sl.) bez fasadnih otvora predviđena je ventilacija putem ventilacijskih kanala za svaku prostoriju posebno. Ventilacijski kanali smješteni su u izoliranim ventilacijskim oknima.
Elektroinstalacija jake i slabe struje kojom je opremljen svaki stan sastoji se od instalacija jake struje, telefonske instalacije, RTV instalacije i instalacije zajedničkog audio uređaja. Građevina je opremljena zajedničkim antenskim sustavom za prijem TV i radio programa. Svaka soba u stanu opremljena je s jednom RTV utičnicom i jednom telefonskom utičnicom. Za prijem televizijskih kanala predviđen je zajednički kućni antenski uređaj koji omogućuje prijem zemaljskih i satelitskih TV programa, FM radijskih programa i prijem digitalnog satelitskog signala. U stanovima je predviđen jedan centralni ormarić za slabu struju (antene i telefone). Predviđena je slobodna instalacija za ulazak kablovskog operatera po izboru kupca u stan. Brojilo potrošnje električne energije smješteno je u stubištu.
Vodoopskrba i odvodnja objekta predviđena je iz visokokvalitetnog materijala za vodoopskrbu i visokokvalitetnog sustava i materijala za odvodnju. U sanitarne čvorove se ugrađuje konzolna wc školjka s ugradbenim vodokotlićem (Geberit).
Mjerenje potrošnje vode svakog stana predviđeno je sekundarnim impulsnim vodomjerima smještenim u vodomjernom ormariću na stubištu. Ventil za zatvaranje vode za svaki pojedini stan nalazi se u stanu i u vodomjernom ormariću na stubištu.
Sanitarni prostori opremljeni su visokokvalitetnim sanitarnim elementima I klase talijanskog proizvođača Catalano, s visokokvalitetnom izljevnom armaturom. Sanitarni prostori su opremljeni wc školjkom s pripadajućom daskom i vodokotlićem, umivaonikom i kadom od lijevanog sanitarnog akrila. U kupaonicama su predviđeni priključci za stroj za pranje rublja, a u kuhinjama priključci za stroj za pranje posuđa.

Za sve ostale informacije nazovite 099/320-0008

ID KOD AGENCIJE: 7634

Tamara Orlović
Suradnik u procesu obuke
Mob: +385(0)91/420-1479
Tel: 0800 9451
E-mail: tamara.orlovic@smart-invest.hr
www.smart-invest.hr
Oprema nekretnine
 • Balkon
 • Klima
 • Lift
 • Struja
 • Telefon
 • Voda

Blizina sadržaja
 • Banka
 • Fitness
 • Igralište
 • Javni prijevoz
 • Park
 • Pošta
 • Sportski centar
 • Vrtić
 • Škola

» Pregledajte slične nekretnine prema lokaciji i cijeni
» Pregledajte slične nekretnine prema lokaciji i površini
Cijena/m2: 1774€
-0%

Tagovi: Nekretnine Trsat, Stanovi Trsat, Stanovi Trsat prodaja, Stanovi Trsat najam, Nekretnine Rijeka širi centar, Prodaja nekretnina Trsat, Kupnja nekretnina Trsat, Najam nekretnina Trsat, Prodaja nekretnina Rijeka širi centar, Kupnja nekretnina Rijeka širi centar, Najam nekretnina Rijeka širi centar

Kontaktiranje agenta
Pregled svih oglasa ovog oglašivača
Verzija za ispis

Oglašivač: SMART INVEST IMMOBILIEN (Agencija za nekretnine)
Adresa: Ulica Maršala Tita 75/1, 51410 Opatija
Telefon: +385/ 51 276 571
Telefon 2: 0800 9451
Fax: +385/ 51 276 571
Kontakt e-mailinfo@smart-invest.hr
Web stranicahttp://www.smart-invest.hr/
Informacije o oglašivaču: SMART-INVEST IMMOBILIEN, je agencija koja se bavi posredovanjem u prometu nekretninama, koja djeluje na području Primorsko-goranske županije, a i šire, i nalazi se u svojoj poslovnici u Opatiji, na adresi Ulica Maršala Tita 75/1 preko puta tržnice na prvom katu.

ČLAN HGK - Potpisnik pravila poslovanja posrednika u prometu nekretnina

U sklopu agencije posluje tim od više educiranih agenata s položenim stručnim ispitom za agenta posredovanja u kupoprodaji nekretnina pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori, koji prate kljente od prvog kontakta, same prezentacije nekretnine, savjeta pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku.

Agencija ima i pravnu službu koja se sastoji od tima odvjetnika koji svim klijentima koji se odluče za suradnju sa našom agencijom pružaju sve pravne usluge, savjete, i obavljaju sve pravne poslove počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, izrade svih pravnih akata ( predugovor, ugovor i sl.), do predaje svih potrebnih dokumenata na razrez poreza i uknjižbu prava vlasništva na kupljenoj nekretnini.

Agencija Smart-invest immobilien, svojim timom i pravnom službom jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnina.

Osim samog posredovanja, a sve u cilju da pružimo što kompletniju uslugu svojim klijentima agencija Smart-invest immobilien posreduje i u sljedećim uslugama:

1. realizaciji kredita kod pojedinih banaka,
2. posredovanje pri iznamljivanju i unamljivanju nekretnina,
3. procijeni tržišnih vrijednosti nekretnina,
4. usluzi prevođenja kod ovlaštenih sudskih tumača za strane jezike,
5. usluzi prijevoza robe(namještaja), dostave i skladištenja istog,
6. usluzi izrade idejnog rješenja kao i arhitektonskog projektiranja i nadzora raznih objekata i prostora,
7. pružanje pravnih savjeta, sastavljanja raznih isprava(ugovori, oporuke, izjave i dr.), tužbe, žalbe, prijedloge, zahtjeve, molbe i druge podneske kao i eventualno zastupanje naših kljenata od strane tima odvjetnika s kojima ostvarujemo stalnu poslovnu suradnju,
8. usluzi geodetskih i katastarskih usluga
9. usluge oglašavanja na našim internet stranicama i Smart - invest immobilien oglasniku

U svojoj bazi podataka nudimo više od 17 000 stanova, oko 4 000 kuća, 3 000 zemljišta, nešto manje apartmana i poslovnih prostora, čiji broj se svakim danom sve više povećava, te veliki broj luksuznih nekretnina(stanova, villa, kuća, hotela, restorana i zemljišta uz more), posebice na obalnom području Opatijske Rivijere, vjerujući da za svakog potencijalnog kupca imamo željenu nekretninu.
Da bi ubrzali prodaju vaše nekretnine imamo i bazu podataka od više tisuća potencijalnih kupaca.

Također se oglašavamo u inozemstvu i stranim kupcima pružamo kompletnu uslugu.

Ukoliko vam je potreban bilo kakav savjet ili pravno mišljenje slobodno nas kontaktirajte.

Naši agenti vam pružaju usluge kako na Hrvatskom, tako i na Engleskom, Ruskom, Talijanskom i Njemačkom jeziku.
Bez obzira da li razmišljate o kupnji ili prodaji nekretnine izaberite agenciju SMART-INVEST IMMOBILIEN, u kojoj će agenti svojim radom, profesionalnošću, ljubaznošću i diskrecijom te poznavanjem tržišta učiniti sve da zadovolje želje i potrebe svojih kljenata
- JER VAŠE ZADOVOLJSTVO JE NAŠ CILJ

Adresa sjedišta:
Smart-Invest Immobilien
Ulica Maršala Tita 75/1
51410 Opatija

Adresa podružnice - Opatija:
Smart-Invest Immobilien
Ulica Maršala Tita 88/4
51410 Opatija
Besplatni info telefon: 0800 9451

Adresa podružnice - Rijeka:
Smart-Invest Immobilien
Mljekarski trg 4
51000 Rijeka
Besplatni info telefon: 0800 9452

Tel/fax:
+385/51/276 571

www.smart-invest.hr

E-mail: info@smart-invest.hr


Ovaj oglas je pregledan 561 puta.
Zadnja izmjena oglasa: 21/06/2017

Smart invest nekretnine, Opatija, Rijeka
Millennium nekretnine, agencija za nekretnine, Rijeka
Sobol nekretnine, agencija za nekretnine, Rijeka, Lošinj, Cres
Nekretnine1.pro vodeći program za vođenje nekretnina!
Vaš banner ovdje?
Boss nekretnine, agencija za nekretnine, Rijeka
Smart-Invest Immobilien - nekretnine Opatija, Matulji, Rijeka
Joda nekretnine
Real nekretnine Rijeka, agencija za nekretnine, Rijeka
Konto-Immobilia d.o.o. - nekretnine otok Rab
Dogma nekretnine Rijeka - sve na jednom mjestu
© 2006-2016 NEKRETNINE-RIJEKA.COM, sva prava pridržana | Izrada i održavanje: NEON STUDIO