nekretnine1.pro - najbolji program za nekretnine!
Kako dodati besplatni oglas?

ROVINJ, poslovna zgrada smještena na top lokaciji

Oglašivač: SMART INVEST PROPERTIES (Pregled svih oglasa ovog oglašivača)

Tel: 099/320-0008 Mob: 0800 9451
Molimo, recite da ste ovaj oglas vidjeli na oglasnikuNekretnine-Rijeka.com - najveæa ponuda nekretnina | Rijeka, Kvarner, Gorski kotar, Lika

ID OGLASA: 325650
Kategorija: Poslovni prostori
Vrsta oglasa: Prodaja
Regija: Ostale lokacije
Mjesto ili naselje: Rovinj
Katnost: 4
Cijena: 2.520.000 € ~ 18.900.000 Kn
Energetski razred: Energetski certifikat u izradi
Novogradnja
  • da

Broj kupaonica: 19
Površina (m2): 1.260

Opis nekretnine: ISTRA - ROVINJ

Poslovna zgrada koja je smještena na top lokaciji, udaljena svega 900 m od plaže i centra Rovinja!

Izgrađena do razine visoki roh-bau, poslovna zgrada ukupne je brutto razvijene površine 1472,10 m2, odnosno netto površine 1260,41 m2, što se odnosi na tri nadzemne i jednu podzemnu etažu te 1.680 m2 okućnice, za obavljanje raznovrsnih uslužnih djelatnosti.

U navedenim je poslovnim prostorima između ostalog, moguće zastupiti slijedeće sadržaje:
dom za starije i nemoćne, polikliniku s različitim specijalističkim ambulantama, medicinsko-dijagnostičke usluge, kirurške ordinacije, laboratorijske pretrage, stomatološke usluge, ljekarnu, ortopedsku i fizikalnu dijagnostiku i terapiju, hotel, apart-hotel, hostel, turističke apartmane, wellness, fitness, salon za masažu, kozmetički salon, frizerski salon, uredske prostore, osiguravajuća društva, odvjetničke urede, projektantske urede, turističke i putne agencije, agencije za nekretnine, predstavništva domaćih i stranih firmi, banke, trgovačke i druge uslužne sadržaje, caffe-bar i sl.

Ovi novi vrlo elegantni i dobro isplanirani poslovni prostori te vrhunska oprema, nude kupcima potpunu autonomnost i vrlo visoku kvalitetu ugrađenih sadržaja, neophodnih za rad jednog modernog poslovnog prostora.

Poslovna je zgrada predviđena da djeluje po pravilima "inteligentne kuće", što se između ostalog odnosi na:
- individualni sustav grijanja i klimatizacije s neposrednim mjerenjem utroška energije za svaku poslovnu jedinicu, video nadzor, alarmni sustav, protuprovalna vrata, internet priključak, satelitska tv, telefonski priključak
- upotreba modernog dizala iz podzemne etaže do 2. kata (prilagođeno i osobama sa smanjenom pokretljivošću)
- sanitarni čvorovi na svim etažama u hodnicima, uz mogućnost izgradnje sanitarnog čvora ili umivaonika u svakom poslovnom prostoru
- upotreba nadzemnog parkirnog mjesta s ukupno 30 parkirnih mjesta (u koji su uključena i parkirna mjesta za osobe sa smanjenom pokretljivošću)

Zgrada se odlikuje odličnom zvučnom i toplinskom izolacijom jer je ugrađena najkvalitetnija Schϋco aluminijska stolarija sa Izo-Low E termičkim staklima 4-16-ARGON-4 i lamistal staklima otpornim na udarce te Demit fasada sa stiroporom od 8 cm i vrlo kvalitetnom i dekorativnom akrilnom bojom

Dakle, poslovna zgrada se sastoji od Po+Pr+2, s već definiranim prostorima različite kvadrature od cca 25 m2, 50 m2 i 100 m2, do sveukupno 339 m2 netto površine po svakoj etaži, s fleksibilnim mogućnostima izmjene veličine, tj. kvadrature poslovnih prostora s obzirom da je zgrada izgrađena po principu skeletnog sistema, na jakim nosećim stupovima, s izvrsnom statičkom otpornošću na prirodne i vremenske nepogode pa se pregradni zidovi mogu mijenjati prema vlastitim potrebama, ovisno o namjeni.

U poslovnoj zgradi, na tri nadzemne etaže nalazi se ukupno 15 poslovnih prostora i 15 sanitarnih čvorova te na jednoj podzemnoj etaži nalazi se 6 poslovnih prostora i 4 sanitarna čvora, s garderobama i tuševima. Znači, na svakoj nadzemnoj etaži od 339 m2 nalazi se po 5 poslovnih prostora različite površine od 25 m2 do 50 m2 i 100 m2 i 5 sanitarna čvora, te 240 m2 u podzemnoj etaži sa 6 poslovna prostora, od 25 m2 i 4 sanitarna čvora s garderobama i 2 tuša.

Prodaja navedenih poslovnih prostora nudi se kao visoki roh-bau, s mogućnošću privođenja namjeni za djelatnost koja se želi obavljati prema definiranim standardima , a koje imaju slijedeću kvadraturu:
- podzemna etaža = 243,44 m2 netto površine
- prizemlje = 338,86 m2 netto površine
- 1. kat : 338,97 m2 netto površine
- 2. kat : 339,14 m2 netto površine

Poslovna zgrada već ima lokacijsku i građevinsku dozvolu, te se prema iskazanom interesu kupca može naknadno dobiti uporabna dozvola za obavljanje bilo kojih prethodno navedenih uslužnih djelatnosti. Poslovna zgrada nije opterećena nikakvim teretom ili kreditom.

Postoji mogućnost i kupnje pojedinačnih prostora po cijeni od 2.000 EUR/m2 (u kunskoj protuvrijednosti)!

Za više informacija i razgled nazovite +385/99/320-0005 ili +385/99/320-0011

ID KOD AGENCIJE: 7177

Nebojša Stojaković
Agent s licencom
Mob: +385(0)99/320-0005
E-mail: nebojsa@smart-invest.hr
www.smart-invest.hr

Danijela Urlić - PODRUČJE ISTRA
Agent s licencom
Mob: +385/(0)99/320-0011
E-mail: danijela.urlic@smart-invest.hr
www.smart-invest.hr
Oprema nekretnine
  • Klima
  • Lift
  • Parking
  • Struja
  • Telefon
  • Terasa
  • Voda

Blizina sadržaja
  • Javni prijevoz
  • Trgovina

» Pregledajte slične nekretnine prema lokaciji i cijeni
» Pregledajte slične nekretnine prema lokaciji i površini
Cijena/m2: 2000€
-0%

Tagovi: Nekretnine Rovinj, Poslovni prostori Rovinj, Poslovni prostori Rovinj prodaja, Poslovni prostori Rovinj najam, Nekretnine Ostale lokacije, Prodaja nekretnina Rovinj, Kupnja nekretnina Rovinj, Najam nekretnina Rovinj, Prodaja nekretnina Ostale lokacije, Kupnja nekretnina Ostale lokacije, Najam nekretnina Ostale lokacije

Kontaktiranje agenta
Pregled svih oglasa ovog oglašivača
Verzija za ispis

Oglašivač: SMART INVEST PROPERTIES (Agencija za nekretnine)
Adresa: Ulica Maršala Tita 75/1, 51410 Opatija
Telefon: 099/320-0008
Telefon 2: 0800 9451
Kontakt e-mailinfo@smart-invest.hr
Web stranicahttp://www.smart-invest.hr/
Informacije o oglašivaču: Smart-Invest Properties

ČLAN HGK - Potpisnik pravila poslovanja posrednika u prometu nekretnina

Smart Invest Properties osnovana i u vlasništvu brokera/posrednika/agenta luksuznih nekretnina Milana Mandića, vrhunska je agencija za promet luksuznih nekretnina u Europi – Hrvatskoj – Opatijskoj rivijeri, koja nudi klijentima uslugu u „bijelim rukavicama“, inovativne marketinške strategije i sveobuhvatni profesionalizam.

Smart Invest Properties vodi Milan Mandić koji nudi svoj etički pouzdan rad, obilno iskustvo u financiranju i razvoju poslova s nekretninama i dokazani put u pružanju odličnih usluga svojim klijentima. Milan je tražen među provjerenim profesionalcima i utjecajnim pojedincima iz cijeloga svijeta zbog svojih opsežnih, neusporedivih iskustava na tržištu nekretnina u Hrvatskoj – na Opatijskoj rivijeri i u Istri.

Smart Invest Properties pruža svoje usluge klijentima na cijeloj Opatijskoj rivijeri, gradu Rijeci, Istri i otoku Krku, prvorazrednim rezidencijalnim područjima, uključujući Opatiju, Lovran, Volosko, Rijeku, Istru, otok Krk, a radi i na nekim drugim područjima Hrvatske, kao što su Zagreb i Dalmacija u suradnji sa svojim partnerskim agencijama.

Pored služenja tržištu nekretnina na Opatijskoj rivijeri, Smart Invest Properties duboko vjeruje da je vraćanje zajednici od izuzetnog značaja.

Agencija Smart Invest Properties učestvuje na brojnim domaćim i međunarodnim sajmovima nekretnina (Rexpo Show – Zagreb – Hrvatska, Moscow International Property Show – Rusija, International Property Show – London – UK, LPS Shangai Luxury Show – Kina, München Property Show – Njemačka, MIPIM World property market Show – Cannes, itd.).

Osnovana 2004. godine, Smart Invest Properties raste kako bi postala najveća tvrtka za promet nekretnina na sjeveru Hrvatske i najuglednija tvrtka za luksuzne nekretnine u zemlji.

Agencija ima više od 15 ovlaštenih i licenciranih agenata, opsežne usluge i oglašavanje u cijeloj Europi sa snažnom mrežom nekretnina u 10-ak zemalja koji prate kljente od prvog kontakta, same prezentacije nekretnine, savjeta pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku. Agencija ima i pravnu službu koja se sastoji od tima odvjetnika koji svim klijentima koji se odluče za suradnju sa našom agencijom pružaju sve pravne usluge, savjete, i obavljaju sve pravne poslove počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, izrade svih pravnih akata ( predugovor, ugovor i sl.), do predaje svih potrebnih dokumenata na razrez poreza i uknjižbu prava vlasništva na kupljenoj nekretnini.

Agencija Smart Invest Properties, svojim timom i pravnom službom jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnina.

Osim samog posredovanja, a sve u cilju da pružimo što kompletniju uslugu svojim klijentima agencija Smart Invest Properties posreduje i u sljedećim uslugama:
realizaciji kredita kod pojedinih banaka, posredovanje pri iznamljivanju i unamljivanju nekretnina, procijeni tržišnih vrijednosti nekretnina, usluzi prevođenja kod ovlaštenih sudskih tumača za strane jezike, usluzi prijevoza robe(namještaja), dostave i skladištenja istog, usluzi izrade idejnog rješenja kao i arhitektonskog projektiranja i nadzora raznih objekata i prostora, pružanje pravnih savjeta, sastavljanja raznih isprava(ugovori, oporuke, izjave i dr.), tužbe, žalbe, prijedloge, zahtjeve, molbe i druge podneske kao i eventualno zastupanje naših kljenata od strane tima odvjetnika s kojima ostvarujemo stalnu poslovnu suradnju, usluzi geodetskih i katastarskih usluga usluge oglašavanja na našim internet stranicama i Smart Invest Properties oglasniku.

Ukoliko vam je potreban bilo kakav savjet ili pravno mišljenje slobodno nas kontaktirajte.

U našoj bazi podataka ima preko 5.000 nekretnina, tako da vjerujemo da imamo nekretninu za svakog potencijalnog kupca.
Naši agenti vam pružaju usluge kako na Hrvatskom, tako i na Engleskom, Ruskom, Talijanskom i Njemačkom jeziku.

Naš je cilj osigurati najbolje u profesionalnim rezidencijalnim i komercijalnim uslugama za nekretnine bogatim klijentima, koncentrirajući se na tržište više razine koje zadovoljava potrebe profinjene klijentele.Ovaj oglas je pregledan 2150 puta.
Zadnja izmjena oglasa: 19/01/2023

Millennium nekretnine, agencija za nekretnine, Rijeka
Sobol nekretnine, agencija za nekretnine, Rijeka, Lošinj, Cres
Relax nekretnine, agencija za nekretnine, Crikvenica
Nekretnine1.pro vodeći program za vođenje nekretnina!
Vaš banner ovdje?
Boss nekretnine, agencija za nekretnine, Rijeka
Real nekretnine Rijeka, agencija za nekretnine, Rijeka
Konto-Immobilia d.o.o. - nekretnine otok Rab
Dogma nekretnine - Projekt Rio Rijeka
© 2006-2023 NEKRETNINE-RIJEKA.COM, sva prava pridržana | Izrada i održavanje: NEON STUDIO