nekretnine1.pro - najbolji program za nekretnine!
Kako dodati besplatni oglas?

PEĆINE, ekskluzivna villa

Oglašivač: SMART INVEST IMMOBILIEN (Pregled svih oglasa ovog oglašivača)

Tel: +385/ 51 276 571 Mob: 0800 9451 Fax: +385/ 51 276 571
Molimo, recite da ste ovaj oglas vidjeli na oglasnikuNekretnine-Rijeka.com - najveæa ponuda nekretnina | Rijeka, Kvarner, Gorski kotar, Lika

ID OGLASA: 290966
Kategorija: Kuće
Vrsta oglasa: Prodaja
Regija: Rijeka širi centar
Mjesto ili naselje: Pećine
Katnost: 3
Cijena: 1 € ~ 8 Kn
Energetski razred: B
Broj soba: 4
Broj kupaonica: 3
Površina (m2): 610,97
Okućnica (m2): 1300.00

Opis nekretnine: PEĆINE - RIJETKOST NA TRŽIŠTU!
Villa od 610.97 m2 BRP-a, potpuno je rekonstruirana i luksuzno uređena te ima mnogo dodatnih sadržaja (bazen, fitness, sauna, soba za masažu, lovačka soba, vinoteka, sunčalište, vlastita energana, sustav održavanja zelenih površina...).

Opis i oprema:
Villa je izgrađena 1903. godine, a izgradili su je bakarski trgovci. Villa je izgrađena u secesijskom stilu, kao objekt srednje veličine i kao takva je zaštićena kao kulturno dobro.
Villa je locirana u jugoistočnom te elitnom dijelu Rijeke.
Teren je dug cca 55 metara, a širok cca 25 metara, ukupne površine nešto manje od 1.300 m2. To je jedan od dva ili tri terena koji se protežu od jedne do druge ulice.
Rekonstrukciju je projektirao arhitekt Miro Gudelj, a u izradi projekta su učestvovali vodeći riječki statičari i termoenergetičari, te vodeći hrvatski projektant rasvjete, arhitekt iz Pule. Dobivene su lokacijska i građevinska dozvola za rekonstrukciju Ville i pomoćnog objekta (bazen), a nedavno i uporabna dozvola. Rekonstrukciju bi možda bilo najjednostavnije opisati tako da se kaže da od svega što je sada na terenu (zgrade, spremišta, garaža, potporni zidovi, pergola, itd.) sve je novo, izuzev vanjskih zidova zgrade do pola visine prvoga kata.
Iskopan je novi podrum zgrade, površine stotinjak m2 (lovačka soba i vinoteka), obložen armiranim betonom kao velika kutija, te je zgrada na taj način utemeljena. Izgrađene su nove međukatne armirano-betonske ploče umjesto bivših, koje su počivale na drvenim gredama, s nosećim vertikalnim stupovima sakrivenim u pregradnim zidovima. Na taj način je napravljena de facto nova armirano-betonska konstrukcija zgrade u skladu s današnjim zakonima gradnje. Tzv. pomoćni objekt (bazen, fitness) izveden je kao posebna armirano-betonska konstrukcija.
Prostor garaže je produžen na približno 8 metara. Garaža se, naime, nalazi ispod pergole i u nju postoji ulaz s ulice.

Svi objekti Ville imaju ukupnu površinu od približno 800 m2 bruto razvijene površine (650 – 680 m2 neto razvijene površine).
Glavni objekt na terenu je Villa tlocrtne površine 16 x 9 metara s aneksom od približno 60 m2 na razini prizemlja koji služi kao veliki dnevni boravak, odnosno salon. Posebno stepenište vodi u podrum s posebnim kaminom koji sada služi kao lovačka soba i vinoteka.
Na razini prizemlja nalazi se glavni i pomoćni ulaz, predsoblje, blagovaonica, kuhinja, mala smočnica, garderoba i jedna soba (radna), te sanitarni čvor (WC + tuš kada). Na približno istoj razini nalazi se i prije spomenuti dnevni boravak, kao sastavni dio kuće.
Na prvom katu se nalaze vlasnička spavaća soba s kupaonicom i velikom garderobom kao odvojenim prostorima, predsobljem i balkonom, te gostinjska soba s posebnom kupaonicom. U potkrovlju se nalazi i prostor od 60-ak m2, sanitarni čvor i soba.
Iz kuće postoji podzemni hodnik koji vodi do pomoćnog objekta (bazena) i fitnessa. Na početku hodnika, na izlasku iz dnevnog boravka, nalazi se, sa sjeverozapadne strane utility, a s jugoistočne strane spremište. Ispred i ispod bazena nalazi se energana te sanitarni čvor s dva tuša, garderobom i WC-om kao priprema za ulazak u bazen. Nakon toga se stepenicama ulazi u bazen dug 16 metara i širok približno 5,5 metara s velikim muralom kojeg je izradio pok. Edo Murtić i pod čijim je preporukama arhitekt dizajnirao taj prostor. Ispred bazena se nalazi zadnja kaskada parka. S jedne strane je travnjak s palmama, a s druge strane sunčalište koje imitira plažu, sakriveno od pogleda. Na vanjskoj fasadi bazena je pločicama stiliziran val prema uzoru na poznati javni bazen iz Beča iz vremena secesije. Iz bazena se stepenicama penje na gornji kat na kojem se nalazi sauna sa sanitarnim čvorom, prostor s fitness opremom i soba za masažu. Iz ovog prostora se zavojitim željeznim stepenicama izlazi na ulicu.
Pored toga, iza stražnjeg dijela kuće u jednoj od kaskada je ukopano spremište, s odvojenim ulazom.
Na teren se ulazi automobilskim ulazom ispod volte u garažu, odnosno pješačkim ulazom (vrata) na jugoistočnoj strani. Ovdje se nalazi i fontana, a izvan garaže i pergola. Ispred ulaza u veliki dnevni boravak nalazi se mediteranski vrt.
U produžetku pergole nalazi se prostor za vanjsko sjedenje i roštilj. Iza stražnjeg ulaza u kuću vanjske stepenice vode do zgrade bazena.

Na Villi su prozori i vrata izgrađeni s visokim stupnjem sigurnosti (blindirana vrata i na metak neprobojni prozori). Blindirana vrata inače odjeljuju prostore u objektima. Svi prostori su štićeni termo-senzorima, te alarmnim i dojavnim sustavom, sustavom kamera, odnosno video-snimanja. I prostori oko kuće i ulazna vrata također su štićeni. Sustavom ultrazvučnih barijera štićeni su pristupi kući. U svim prostorima postoje protupožarni senzori kao dio dojavnog protupožarnog sustava. Dojava ide prema ovlaštenom zaštitarskom poduzeću.

U zgradi postoje dva sustava grijanja i hlađenja. Prvi sustav je podno grijanje i hlađenje. Drugi sustav je grijanje i hlađenje zrakom. Čak i tijekom najvećih zima dovoljno je isključivo podno grijanje. Prostor bazena se grije toplim zrakom, a usisanom zraku iz bazenu se oduzima vlaga putem posebnog kompresora. Bazenska voda se grije na 27 stupnjeva. Prostor fitnessa je grijan i hlađen fan-coilsima. Osnovni energent je zemni plin sa Sjevernog Jadrana čime je osiguran siguran i jeftin izvor energije.

Od telefonske centrale do kuće su sprovedeni telefonski kabeli. Kuća ima 6 telefonskih brojeva i ISDN. Postoje dva sustava ADSL-a i Max-TV-a - jedan u dnevnom boravku, a drugi u spavaćoj sobi. U svaki prostor u kući i pomoćnom objektu dovedene su telefonske i internet veze.
U svakoj prostoriji u kući nalaze se zvučnici. Jačina zvuka se odvojeno kontrolira u svakoj prostoriji. Postoji središnji razglas.
Posebno je projektirana rasvjeta s nekoliko stotina rasvjetnih mjesta u kući i drugim objektima i u parku oko kuće.

Postoji sustav automatskog zalijevanja vodom svih zelenih površina izrađen na osnovu hortikulturnog projekta.
Zelene površine oko kuće su održavane. Zasađeno je različito raslinje i cvijeće. Sve relativno visoke ograde oko terena su pod bršljanom. Na terenu su preostale dvije desetljećima stare biljke – oleandar i ruža.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE +385/99/320-0001

ID KOD AGENCIJE: 5558

Milan Mandić
Direktor - Agent s licencom
Mob: +385(0)99/320-0008
Tel: +385(0)99/320-0001
E-mail: milan@smart-invest.hr
www.smart-invest.hr
Oprema nekretnine
 • Balkon
 • Bazen
 • Drvarnica
 • Garaža
 • Klima
 • Konoba
 • Namješteno
 • Parking
 • Struja
 • Telefon
 • Terasa
 • Voda
 • Vrt

Blizina sadržaja
 • Banka
 • Bazen
 • Blizina mora
 • Fitness
 • Igralište
 • Javni prijevoz
 • Park
 • Pošta
 • Sportski centar
 • Trgovina
 • Vrtić
 • Škola

» Pregledajte slične nekretnine prema lokaciji i cijeni
» Pregledajte slične nekretnine prema lokaciji i površini
Cijena/m2: 0€
-0%

Tagovi: Nekretnine Pećine, Kuće Pećine, Kuće Pećine prodaja, Kuće Pećine najam, Nekretnine Rijeka širi centar, Prodaja nekretnina Pećine, Kupnja nekretnina Pećine, Najam nekretnina Pećine, Prodaja nekretnina Rijeka širi centar, Kupnja nekretnina Rijeka širi centar, Najam nekretnina Rijeka širi centar

Kontaktiranje agenta
Pregled svih oglasa ovog oglašivača
Verzija za ispis

Oglašivač: SMART INVEST IMMOBILIEN (Agencija za nekretnine)
Adresa: Ulica Maršala Tita 75/1, 51410 Opatija
Telefon: +385/ 51 276 571
Telefon 2: 0800 9451
Fax: +385/ 51 276 571
Kontakt e-mailinfo@smart-invest.hr
Web stranicahttp://www.smart-invest.hr/
Informacije o oglašivaču: SMART-INVEST IMMOBILIEN, je agencija koja se bavi posredovanjem u prometu nekretninama, koja djeluje na području Primorsko-goranske županije, a i šire, i nalazi se u svojoj poslovnici u Opatiji, na adresi Ulica Maršala Tita 75/1 preko puta tržnice na prvom katu.

ČLAN HGK - Potpisnik pravila poslovanja posrednika u prometu nekretnina

U sklopu agencije posluje tim od više educiranih agenata s položenim stručnim ispitom za agenta posredovanja u kupoprodaji nekretnina pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori, koji prate kljente od prvog kontakta, same prezentacije nekretnine, savjeta pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku.

Agencija ima i pravnu službu koja se sastoji od tima odvjetnika koji svim klijentima koji se odluče za suradnju sa našom agencijom pružaju sve pravne usluge, savjete, i obavljaju sve pravne poslove počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, izrade svih pravnih akata ( predugovor, ugovor i sl.), do predaje svih potrebnih dokumenata na razrez poreza i uknjižbu prava vlasništva na kupljenoj nekretnini.

Agencija Smart-invest immobilien, svojim timom i pravnom službom jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnina.

Osim samog posredovanja, a sve u cilju da pružimo što kompletniju uslugu svojim klijentima agencija Smart-invest immobilien posreduje i u sljedećim uslugama:

1. realizaciji kredita kod pojedinih banaka,
2. posredovanje pri iznamljivanju i unamljivanju nekretnina,
3. procijeni tržišnih vrijednosti nekretnina,
4. usluzi prevođenja kod ovlaštenih sudskih tumača za strane jezike,
5. usluzi prijevoza robe(namještaja), dostave i skladištenja istog,
6. usluzi izrade idejnog rješenja kao i arhitektonskog projektiranja i nadzora raznih objekata i prostora,
7. pružanje pravnih savjeta, sastavljanja raznih isprava(ugovori, oporuke, izjave i dr.), tužbe, žalbe, prijedloge, zahtjeve, molbe i druge podneske kao i eventualno zastupanje naših kljenata od strane tima odvjetnika s kojima ostvarujemo stalnu poslovnu suradnju,
8. usluzi geodetskih i katastarskih usluga
9. usluge oglašavanja na našim internet stranicama i Smart - invest immobilien oglasniku

U svojoj bazi podataka nudimo više od 17 000 stanova, oko 4 000 kuća, 3 000 zemljišta, nešto manje apartmana i poslovnih prostora, čiji broj se svakim danom sve više povećava, te veliki broj luksuznih nekretnina(stanova, villa, kuća, hotela, restorana i zemljišta uz more), posebice na obalnom području Opatijske Rivijere, vjerujući da za svakog potencijalnog kupca imamo željenu nekretninu.
Da bi ubrzali prodaju vaše nekretnine imamo i bazu podataka od više tisuća potencijalnih kupaca.

Također se oglašavamo u inozemstvu i stranim kupcima pružamo kompletnu uslugu.

Ukoliko vam je potreban bilo kakav savjet ili pravno mišljenje slobodno nas kontaktirajte.

Naši agenti vam pružaju usluge kako na Hrvatskom, tako i na Engleskom, Ruskom, Talijanskom i Njemačkom jeziku.
Bez obzira da li razmišljate o kupnji ili prodaji nekretnine izaberite agenciju SMART-INVEST IMMOBILIEN, u kojoj će agenti svojim radom, profesionalnošću, ljubaznošću i diskrecijom te poznavanjem tržišta učiniti sve da zadovolje želje i potrebe svojih kljenata
- JER VAŠE ZADOVOLJSTVO JE NAŠ CILJ

Adresa sjedišta:
Smart-Invest Immobilien
Ulica Maršala Tita 75/1
51410 Opatija

Adresa podružnice - Opatija:
Smart-Invest Immobilien
Ulica Maršala Tita 88/4
51410 Opatija

Mobitel br. 099/320-0008

www.smart-invest.hr

E-mail: info@smart-invest.hr


Ovaj oglas je pregledan 1371 puta.
Zadnja izmjena oglasa: 29/08/2019

Smart invest nekretnine, Opatija, Rijeka
Millennium nekretnine, agencija za nekretnine, Rijeka
Sobol nekretnine, agencija za nekretnine, Rijeka, Lošinj, Cres
Kimcalor nekretnine Rijeka
Nekretnine1.pro vodeći program za vođenje nekretnina!
Central nekretnine Rijeka
Vaš banner ovdje?
Boss nekretnine, agencija za nekretnine, Rijeka
Smart-Invest Immobilien - nekretnine Opatija, Matulji, Rijeka
Joda nekretnine
Real nekretnine Rijeka, agencija za nekretnine, Rijeka
Konto-Immobilia d.o.o. - nekretnine otok Rab
Dogma nekretnine Rijeka - sve na jednom mjestu
© 2006-2016 NEKRETNINE-RIJEKA.COM, sva prava pridržana | Izrada i održavanje: NEON STUDIO