nekretnine1.pro - najbolji program za nekretnine!
Kako dodati besplatni oglas?

ISTRA, zemljište površine 100.000 m2

Oglašivač: SMART INVEST IMMOBILIEN (Pregled svih oglasa ovog oglašivača)

Tel: +385/ 51 276 571 Mob: 0800 9451 Fax: +385/ 51 276 571
Molimo, recite da ste ovaj oglas vidjeli na oglasnikuNekretnine-Rijeka.com - najveæa ponuda nekretnina | Rijeka, Kvarner, Gorski kotar, Lika

Video:

ID OGLASA: 439001
Kategorija: Tereni
Vrsta oglasa: Prodaja
Regija: Ostale lokacije
Mjesto ili naselje: Bale
Cijena: 8.000.000 € ~ 60.000.000 Kn
Površina (m2): 100.000

Opis nekretnine: OPIS PROJEKTA

U Istri na 45. paraleli, 12 km od Rovinja, 4 km od Bala, 8 kom zračne linije do mora, na brdu površine 10 ha, visninska kota 191 m.n.v. Nalazi se Park Histria Aromatica. Sa vrha brda prostire se pogled na cca 2/3 istarskog poluotoka što zatvara sliku; planine – Učka, Čićarija, stari gradovi Bale, Vodnjan, Rovinj, grad Pula, brijunski i rovinjski arhipelag.
Brdo – gospodarstvo – Park Histria Aromatica ima savršenu poziciju koja uključuje izoliranost od svijeta i ujedno malu udaljenost od naselja i gradova. Do Pule 20 km, do Rijeke 60 km, do Trsta 70 km, Ljubljane 170 km ....
Park Histria Aromatica je u vlasništvu tvrtke Bioaromatica iz Zagreba i uz 100.000 m2 u vlasništvu gospodari sa još 130.000 m2 u koncesiji (Hrvatske šume). Gospodarstvo posjeduje odličnu infrastrukturu; pristupne ceste; makadamske ceste na imanju u dužini cca 7 km, struju zakupljene snage 78 kW sa mogućnošću nadokupa, županijski vodovod, plinski ukopani spremnik od 2.400 l, solarne kolektore za toplu vodu, oborinske vode sabiru se na kamenim krovovima i otiču u spremnik od 350 m3. Iznad spremnika nalazi se fontana površine 150 m2, dubine 50 cm.
Gospodarstvo ima 2 pristupne ceste; jedna (glavna) sa istoka koja u dužini 1.400 m vodi do velebnog glavnog kamenog ulaza (portuna). Ulaz zatvaraju klizna vrata od kovanog željeza (unikatna gaudijska forma), dok je druga pristupna cesta gospodarske namjene smještena na zapadnom dijelu imanja gdje je ujedno smješten gospodarski objekat; trobrodna montažna hala (konstrukcija i metalne sendvič ploče) površine 300 m2 čija je namjena skladištenje poljoprivrednih produkata sa imanja, strojne opreme, alata itd.
Ceste i šetnice prate izohipse brda, međusobno su povezane što pruža savršenu komunikaciju kroz posjed. Cijelo brdo je zaštićeno od erozije tla kamenim suhozidima u dužini od cca 4.500 m dok su plodna polja stvorena navoženjem 36.000 m3 zemlje (2.000 kamiona od 18 m3). Vrtovi i polja za proizvodnju zdrave hrane posjeduju navodnjavanje, no moguće je provesti navodnjavanje na bilo koji dio posjeda. Kroz 12 godina biljnog oplemenjivanja posjeda korišten je isključivo stajski gnoj, a za zaštitu bilja bio-eko proizvodi osobito biljka dalmatinski buhač – pyrethrum.
Gospodarstvo je oplemenjeno nasadima vrtova, vinograda (2.400 trsova), maslinika ( sa 100 autohtonih maslina starih 11 godina), voćnjaka, smokvika, plantaže ljekovitog začinskog i aromatičnog bilja (lavanda, smilje, ružmarin....), autentičan prirodni kamenjar površine 200 m2 oplemenjen sa mediteranskim aromatičnim biljem i s 15 vrsta perunika (Iris-Croatica). Posebni rariteti imanja su čudesna smokva stara više od 130 godina, koja raste iz kraške jame sa dubine od 8 m, te jame-špilje smještene na sjevernoj strani imanja površine cca 100 m2
gdje cjelogodišnja temperatura iznosi cca 12-13 stupnjeva Celzijusevih. (Može poslužiti kao atomsko sklonište ili točionica najboljih pjenušaca).
Tik kraj vrha brda nalazi se zaravan – plato od 5.000 m2 zasađen s mladim smiljem (u budućnosti moguć ružičnjak sa heliodromom). Od glavnog ulaza do kamenog trga sa amfiteatrom u tri kaskade, ukupne površine 1.000 m2 vodi 250 m duga cesta okrunjena 7 m visokim piramidalnim čempresima. Amfiteatar je urezan u prirodnoj stijeni kamenog brda te ga u obliku šesterokutne potkove zatvaraju tri zgrade – objekta površine 1.000 m2, Kako bi se optimizirala komunikacija u i oko objekta izvedena su 2 proboja tj. ulice; jednu položenu u smjeru istok- zapad nazivamo „ulicom sunca“, dok je druga položena u smjer sjever-jug pa se naziva „ulica vjetra“.
Objekti su građeni od armirano betonskih kostrukcija D-20 cm i obloženi kamenom sa imanja također D-20 cm. Toplinska i zvučna izolacija nalazi se iznutra sa oblogom od knaufa i ima debljinu 58 cm. Krovovi su opločeni kamenim pločama podignuti iznad hidroizolacijske „sike“. Sva infrastrukturalna instalacija je smještena u tzv. energetski prsten oko zgrada, dok se elektro, strojarska instalacija grijanja ,hlađenja te informatičke mreže nalaze ispod krovova. Sve to polučilo je energetski razred „A“ klase i dobivanje prestižne nagrade za arhitekturu (2014.godini) Kovačić te nominaciju za svjetsku nagradu Mies van der Rohe.

Od idejnih rješenja do realizacije postoji bogata tehnička dokumentacija. Sve potrebne dozvole i suglasnosti ishodovane su višegodišnjim trudom.


ID KOD AGENCIJE: 7471

Danijela Urlić - PODRUČJE ISTRA
Agent s licencom
Mob: +385/(0)99/320-0011
Tel: +385/51/276-571
E-mail: danijela.urlic@smart-invest.hr
www.smart-invest.hr
Oprema nekretnine
  • Struja
  • Voda

» Pregledajte slične nekretnine prema lokaciji i cijeni
» Pregledajte slične nekretnine prema lokaciji i površini
Cijena/m2: 80€
-0%

Tagovi: Nekretnine Bale, Tereni Bale, Tereni Bale prodaja, Tereni Bale najam, Nekretnine Ostale lokacije, Prodaja nekretnina Bale, Kupnja nekretnina Bale, Najam nekretnina Bale, Prodaja nekretnina Ostale lokacije, Kupnja nekretnina Ostale lokacije, Najam nekretnina Ostale lokacije

Kontaktiranje agenta
Pregled svih oglasa ovog oglašivača
Verzija za ispis

Oglašivač: SMART INVEST IMMOBILIEN (Agencija za nekretnine)
Adresa: Ulica Maršala Tita 75/1, 51410 Opatija
Telefon: +385/ 51 276 571
Telefon 2: 0800 9451
Fax: +385/ 51 276 571
Kontakt e-mailinfo@smart-invest.hr
Web stranicahttp://www.smart-invest.hr/
Informacije o oglašivaču: SMART-INVEST IMMOBILIEN, je agencija koja se bavi posredovanjem u prometu nekretninama, koja djeluje na području Primorsko-goranske županije, a i šire, i nalazi se u svojoj poslovnici u Opatiji, na adresi Ulica Maršala Tita 75/1 preko puta tržnice na prvom katu.

ČLAN HGK - Potpisnik pravila poslovanja posrednika u prometu nekretnina

U sklopu agencije posluje tim od više educiranih agenata s položenim stručnim ispitom za agenta posredovanja u kupoprodaji nekretnina pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori, koji prate kljente od prvog kontakta, same prezentacije nekretnine, savjeta pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku.

Agencija ima i pravnu službu koja se sastoji od tima odvjetnika koji svim klijentima koji se odluče za suradnju sa našom agencijom pružaju sve pravne usluge, savjete, i obavljaju sve pravne poslove počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, izrade svih pravnih akata ( predugovor, ugovor i sl.), do predaje svih potrebnih dokumenata na razrez poreza i uknjižbu prava vlasništva na kupljenoj nekretnini.

Agencija Smart-invest immobilien, svojim timom i pravnom službom jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnina.

Osim samog posredovanja, a sve u cilju da pružimo što kompletniju uslugu svojim klijentima agencija Smart-invest immobilien posreduje i u sljedećim uslugama:

1. realizaciji kredita kod pojedinih banaka,
2. posredovanje pri iznamljivanju i unamljivanju nekretnina,
3. procijeni tržišnih vrijednosti nekretnina,
4. usluzi prevođenja kod ovlaštenih sudskih tumača za strane jezike,
5. usluzi prijevoza robe(namještaja), dostave i skladištenja istog,
6. usluzi izrade idejnog rješenja kao i arhitektonskog projektiranja i nadzora raznih objekata i prostora,
7. pružanje pravnih savjeta, sastavljanja raznih isprava(ugovori, oporuke, izjave i dr.), tužbe, žalbe, prijedloge, zahtjeve, molbe i druge podneske kao i eventualno zastupanje naših kljenata od strane tima odvjetnika s kojima ostvarujemo stalnu poslovnu suradnju,
8. usluzi geodetskih i katastarskih usluga
9. usluge oglašavanja na našim internet stranicama i Smart - invest immobilien oglasniku

U svojoj bazi podataka nudimo više od 17 000 stanova, oko 4 000 kuća, 3 000 zemljišta, nešto manje apartmana i poslovnih prostora, čiji broj se svakim danom sve više povećava, te veliki broj luksuznih nekretnina(stanova, villa, kuća, hotela, restorana i zemljišta uz more), posebice na obalnom području Opatijske Rivijere, vjerujući da za svakog potencijalnog kupca imamo željenu nekretninu.
Da bi ubrzali prodaju vaše nekretnine imamo i bazu podataka od više tisuća potencijalnih kupaca.

Također se oglašavamo u inozemstvu i stranim kupcima pružamo kompletnu uslugu.

Ukoliko vam je potreban bilo kakav savjet ili pravno mišljenje slobodno nas kontaktirajte.

Naši agenti vam pružaju usluge kako na Hrvatskom, tako i na Engleskom, Ruskom, Talijanskom i Njemačkom jeziku.
Bez obzira da li razmišljate o kupnji ili prodaji nekretnine izaberite agenciju SMART-INVEST IMMOBILIEN, u kojoj će agenti svojim radom, profesionalnošću, ljubaznošću i diskrecijom te poznavanjem tržišta učiniti sve da zadovolje želje i potrebe svojih kljenata
- JER VAŠE ZADOVOLJSTVO JE NAŠ CILJ

Adresa sjedišta:
Smart-Invest Immobilien
Ulica Maršala Tita 75/1
51410 Opatija

Adresa podružnice - Opatija:
Smart-Invest Immobilien
Ulica Maršala Tita 88/4
51410 Opatija

Mobitel br. 099/320-0008

www.smart-invest.hr

E-mail: info@smart-invest.hr


Ovaj oglas je pregledan 27 puta.
Zadnja izmjena oglasa: 11/02/2020

Millennium nekretnine, agencija za nekretnine, Rijeka
Sobol nekretnine, agencija za nekretnine, Rijeka, Lošinj, Cres
Nekretnine1.pro vodeći program za vođenje nekretnina!
Vaš banner ovdje?
Boss nekretnine, agencija za nekretnine, Rijeka
Real nekretnine Rijeka, agencija za nekretnine, Rijeka
Konto-Immobilia d.o.o. - nekretnine otok Rab
Dogma nekretnine Rijeka - sve na jednom mjestu
© 2006-2019 NEKRETNINE-RIJEKA.COM, sva prava pridržana | Izrada i održavanje: NEON STUDIO